Δεν θυμαμαι ποτε να βγαινει προπονητης και να λεει ευθεως σε καμερα και δημοσια οτι οι παιχτες του καθονται και χανουν επιτηδες για να φυγει !
Δεν μπορει ενα σωματειο μεγαλο τουλαχιστον σε αυτη τη χωρα να λειτουργησει σωστα και με υγεια
Αν κατηγορεί παίκτες του πως έχουν εσκεμμένα κακή απόδοση:
«Κοιτάξτε, δεν λέω ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν, απλά μπορεί να μην θέλουν. Πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ, γνωρίζετε.
Σήμερα ήταν πιο ξεκάθαρο. Γιατί φαίνεται το τελευταίο καιρό πως κάποιοι έχουν πρόβλημα. Και μέσα στα αποδυτήρια και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, τις τελευταίες 20 μέρες με ένα μήνα. Για αυτό λέω, θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω τι πιστεύω εγώ και από εκεί και πέρα, τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που είναι πιο πάνω από εμένα.
Εγώ πρέπει να τον ενημερώσω για κάποια πράγματα που δεν γνωρίζει. Και ο τεχνικός διευθυντής το γνωρίζει αυτό, γνωρίζει και αυτός.
Δεν μου πάει κάπου το μυαλό… Έχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιον προπονητή, μπορεί να είχα πρόβλημα, αλλά όταν έμπαινα έδινα το 100%, γιατί η ομάδα σε πληρώνει».